Laat uw ventilatiesysteem vervangen

Een ventilatiesysteem vervangen of onderhouden

Het onderhouden van een ventilatiesysteem is noodzakelijk. Het systeem voert 24 uur per dag gebruikte, oude en vochtige lucht af. U heeft hier geen omkijken naar. Toch is het verstandig om ventilatie systemen regelmatig te laten onderhouden. Doet u dit niet, dan werkt de ventilatie na verloop van tijd niet meer optimaal. De lucht is niet meer zo schoon als u denkt. Dit kan nare gevolgen met zich meebrengen. Lees verder en ontdek meer over het onderhouden of vervangen van een ventilatiesysteem.

Het onderhouden van een ventilatiesysteem

Een onderhoudsbeurt wordt door onze medewerkers professioneel en nauwkeurig uitgevoerd. Tijdens de grote beurt voor uw systeem worden de volgende taken verricht:

  1. Er wordt een beginmeting gedaan om de status te beoordelen van het systeem
  2. Alle ventielen worden verwijderd en de ventilatie gaten worden dichtgezet waarna alle ventilatiekanalen zullen worden gereinigd.
  3. De ventilatie-unit en bijbehorende motor worden gereinigd
  4. De luchtventielen en de dakdoorvoer worden schoongemaakt
  5. Nadat alles is gereinigd worden de ventielen weer terug geplaatst en het systeem weer in bedrijf gesteld.
  6. Tenslotte volgt er een eindmeting om de afstelling te controleren van de ventilator en de ventielen en worden eventueel indien nodig bijgesteld.

 

Kosten schoonmaken ventilatiesysteem
Het reinigen van het mechanische ventilatiesysteem duurt bij Ventilatie Service Nederland maximaal 1,5 uur. Deze onderhoudsbeurt kost vanaf € 120,00 inclusief BTW. Bekijk al onze tarieven zodat u weet waar u aan toe bent. Maak vrijblijvend een afspraak met onze professionals en laat uw ventilatie schoonmaken.

Het ventilatiesysteem vervangen

Moderne ventilatiesystemen zijn heel energiezuinig. Daarom kan het verstandig zijn om uw mechanische ventilatiebox op den duur te laten vervangen. De oudere werkt niet meer zo goed als voorheen. U krijgt minder schone lucht in huis. Het oude model verbruikt veel meer energie dan de nieuwere modellen. Wat een oud model met wisselstroom motor gebruikt ten opzichte van een nieuw systeem met gelijkstroom motor kan tot wel € 80,- per jaar verschillen. Een nieuwe ventilatiebox zorgt voor schonere lucht en minder kosten.

 

Maakt uw mechanische ventilatiesysteem veel lawaai? Zuigt deze niet meer zo goed af? Dan is uw ventilatiebox toe aan vervanging. Is het systeem ouder dan 15 jaar, dan raden we u ook aan om de ventilatiebox te vervangen.

 

Ventilatie Service Nederland vervangt uw ventilatiebox
Laat uw oude ventilatiebox vervangen door onze ervaren installateurs. De oude unit wordt snel en nauwkeurig verwijderd en u krijgt hier een box van hoogwaardige kwaliteit voor in de plaats. Het systeem werkt stil en doet wat deze moet doen. U heeft een gezonde leefomgeving en daarmee zijn de gezondheidsrisico’s verlaagd. Allergische reacties en hoofdpijn kunnne afnemen dan wel verdwijnen. Dat verschil kan een nieuwe ventilatiebox maken.

 

Haal alles uit de moderne ventilatiebox
Een nieuwe ventilatiebox levert al snel winst op. Laat de luchtkanalen van het systeem ook meteen reinigen. Op deze manier haalt u het meeste uit de nieuwe box. De combinatie van een nieuwe ventilatiebox en schone luchtkanalen zorgt voor optimale capaciteit. Laat u goed informeren over uw huidige ventilatiebox en de voordelen van het vernieuwen. Onze medewerkers geven u vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

 

Maak online een afspraak
Natuurlijk kunt u ook meteen een afspraak plannen. Dit kunt u eenvoudig online regelen. We komen bij u langs voor een onderhoudsbeurt, een uitgebreide reiniging en natuurlijk voor het vernieuwen van het ventilatiesysteem.

Vragen of informatie nodig?

Transistorstraat 58C
1322 CG Almere

 

088 536 0 536
(lokaal tarief)

 

mail@ventilatieservicenederland.nl

 

 

Openingstijden kantoor
Maandag tot en met donderdag van:
09:00 – 12:00 en 13.00 – 15.00 uur
Vrijdag van:
09.00 – 12.00 uur

Naam
Adres
Upload een foto van uw huidige installatie (max 20mb) (bij voorkeur: vanaf één meter afstand)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 20 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.