Recensies & Reviews

Recensie

januari 7, 2020

Afgelopen vrijdag 4-1-2018 de mechanische ventilatie laten reinigen door Raymon. Hij was een half uur eerder gekomen dan de afgesproken tijd en moest helaas wachten omdat ik nog niet thuis was. Ondanks het moeten wachten een vriendelijke man die zeer deskundig was en een eerlijk advies gaf. Alles schoon achtergelaten! Na de reiniging loopt de ventilatie weer super. Kreeg duidelijke uitleg over de installatie! Ik zal over 4 jaar zeker weer een beroep op VSN doen. Een echte aanrader voor hen die twijfelen!!

R van der Starre

Reiniging mechanische ventilatie

januari 7, 2020

We zijn erg tevreden over uw werkzaamheden en willen u nogmaals bedanken voor de reiniging. De ventilator is nu zo stil geworden na de reiniging dat andere geluiden op gaan vallen, zoals de koelkast, een goed teken ?. De badkamer is sneller vrij van condens en het betere luchtklimaat in huis is een geruststelling in zijn algemeen. Top gedaan!

Michiel en Els

Vervanging ventilator unit en reiniging

november 11, 2019

Tijdens het telefoongesprek voor meer info over de Ithobox merkte ik al dat hier iemand met verstand van zaken aan de lijn was. Een scherp aanbod werd gedaan. Vervanging door de Ithobox en reiniging. De monteur belde op de dag zelf netjes op of hij eerder kon komen. Bleek niet de juiste ventilatie unit bij zich te hebben. Dit heeft hij keurig opgelost door in Adam de juiste unit te kopen. In een uur was alles gereinigd en de unit geïnstalleerd. Zonder ergens een spoor vuil te bekennen. Oude unit netjes afgevoerd. Ook nog nette uitleg gekregen over nieuwe afstandsbediening. VSN complimenten voor jullie service en monteur.

Tony Janssen

Reinigen en instellen van mechanische ventilatie en kanalen

november 11, 2019

Vandaag heeft Ventilatie Service Nederland onze ventilatie kanalen gereinigd, en ons nieuwe Orcon MVS-15 ventilatie systeem aangesloten en afgesteld.

De aansluiting van het rooster met het luchtkanaal (in de badkamer) bleek niet goed op elkaar aangesloten. Melle heeft dit probleem verholpen door er een stukje flexibele pijp tussen te zetten!

Wat een verschil! De afzuiging is veel beter nu.

Bedankt!

Rick Biemans

Service

november 11, 2019

Begin oktober heeft VSN een nieuwe ventilatiebox geplaatst. Deze ging steeds meer herrie maken (gonzen/brommen). In februari gebeld naar VSN en monteur langs geweest. De motor was in “onbalans”. Gisteren is de box vervangen door een nieuwe. Wat een verschil. We kunnen weer rustig slapen. Wat een goede service. Bedankt VSN. Voor mij is VSN: Ventilatie SERVICE Nederland.

Henk