Recensies & Reviews

installatie Itho-afzuiger en reiniging

november 11, 2019

Monteur Davey meldde zich op de afgesproken tijd en heeft de werkzaamheden vakkundig uitgevoerd, plaatsen van een nieuwe Itho en reiniging van de kanalen. Een rustige vriendelijke monteur die ons goede uitleg gaf van het gebruik. Aan het eind werd alles doorgemeten en kregen we de cijfers van de afzuigcapaciteit. We zijn heel tevreden over het stille geluid van de nieuwe installatie. Prima zaak, goede prijs. Ventilatie Service Nederland, een aanrader. F.Tijmstra

F. Tijmstra

Vakkundig

november 11, 2019

Vanmorgen 09/06/2018 stond Marco voor de deur voor het reinigen van ons ventilatie kanaal. Was echt nodig na 12 jaar. Hij zette de ventilatie aan en zei meteen dat er wel erg veel lawaai van de box kwam. Hij opende de ventilatiebox en er kwam een grote spons uit, daarna dichtgeschroefd en hup het lawaai was weg. En ik 12 jaar lang maar denken wat een herrie maakt dat apparaat. Hij ging snel aan de slag en na metingen vertelde hij dat ik een box moest hebben met meer vermogen. Had wel een box bij zich maar niet de box die ik had besteld. Kan gebeuren. Achteraf had ik niets aan die box gehad omdat die niet het vermogen heeft die we nu moeten hebben. Toen Marco klaar was zei hij dat het ventilatie kanaal van de afzuigkap en toilet niet rechtstreeks op de box was aangesloten en dat gaat hij nu doen wanneer hij de nieuwe box komt installeren. Hij heeft meer verstand van zaken dan de eerdere installateur. Hier heb je dus echt iets aan, mensen met verstand van zaken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Voor het reinigen heb ik veel gegoogeld en een 3 tal offertes opgevraagd en ik ben zo blij dat ik bij dit bedrijf ben uitgekomen, het kan dus ook gewoon goed gaan. Snel, goed en zeer vakkundig, thnx

Anoniem

Nieuwe box

november 11, 2019

Een week geleden is de nieuwe box geplaatst door Marco K. Om klokslag 11 uur stond hij voor de deur met een nieuwe box met meer vermogen. We zijn nu een week verder en deze box hadden we 12 jaar eerder moeten plaatsen, geen mist meer in de douche, afzuiger van de keuken direct aangesloten op het kanaal dus een goede afzuiging boven het fornuis. Eigenlijk was het te warm om te werken maar met een ventilator kwamen we een heel eind. Na 1 uur was Marco klaar en liet geen zooi achter ook de oude box heb ik niet meer gezien. Dit bedrijf geeft service en adviezen zoals het behoort te zijn maar niet ieder bedrijf doet dit.

Anoniem

perfecte service

november 11, 2019

beste VSN Deze dag is ons ventilatiekanaal schoongemaakt door VSN Almere de monteur raymon wist precies wat hij moest doen , dus het juiste bedrijf voor deze klus . Succes verder met jullie bedrijf .

Fam. Spek Bergambacht

hennie Spek

Garantie

november 11, 2019

Heb beroep gedaan op jullie garantieservice. Prima voor elkaar. Na het installeren van een nieuwe unit bleek de afstandbediening per abuis nog niet gekoppeld. Eén telefoontje en de monteur belde terug. Wilde zelfs wel opnieuw langskomen ( 1 uur reistijd ). Gelukkig kon hij mij telefonisch helpen. Een dag later belde zowel het kantoor als hijzelf om te informeren of alles gelukt was en of alles nu in orde is. Prima communicatie/service. Deze firma van harte aanbevolen!!

R de la Porte